loading1
loading2

 

Időpontot foglalni legegyszerűbben az üzletben személyesen tudsz, így minden részletet pontosan meg tudunk beszélni, ami egyéb csatornákon talán kicsit nehézkesebb. A Kapcsolat menüpontban megtalálod a pontos címünket, telefonszámunkat és nyitvatartási időnket.

Online csatornákon

 • Facebook oldalunkon (Avalon Tattoo Szeged) üzenetben,
 • Instagram oldalunkon (avalontattooszeged) üzenetben,
 • E-mailben: avalontattoo.booking@gmail.com,
vagy telefonon (0670-243 5874) szintén tudsz időpontot foglalni, hétfőtől péntekig 10:00 és 17:0 óra között. Ez a kisebb, egyszerűbb tetoválások esetében jobban működik, mert nem kell túl sok részletet megbeszélni. Nagyobb tetoválások vagy komolyabb javítások, takarások esetén mindenképp a személyes egyeztetést javasoljuk.
A következő információkra MINDEN ESETBEN szükségünk van:
 • -mit ábrázoljon a tetoválás (ha van, akkor kép vagy elég egy ötlet is, ebben az esetben megtervezzük neked). Itt megadhatod az estleges grafikai stílust is és hogy színes legyen vagy inkább fekete-fehér.
 • -hová szeretnéd, melyik testrészre
 • -milyen méretben

Tervezés

Amennyiben egy ötlettel jössz hozzánk és nekünk kell megtervezni a tetoválást, egyes esetekben a tervezésért is díjat szoktunk felszámolni. Ez általában az összetettebb, bonyolultabb, nagyobb tetoválások esetében szokott előfordulni, amennyibben viszonylag komolyabb grafikai tervezés igényelnek.

 

A tervezés díját foglalóként kerül kifizetésre, előre.
A tervezés díja: 10.000-30.000 Ft

Tetoválás árak:

Alapár: 12.000 Ft
Kis méretű tetoválások : 15 – 40.000  Ft
Közepes méretű tetoválások : 35 – 55.000 Ft
Egy alkalmas, nagy méretű tetoválások : 55-70.000 Ft
Többalkalmas tetoválások esetén : 65 – 70.000 Ft
A tetoválások árát befolyásolhatják még az alábbi tényezők:
-Részletesség. (Egy realista tetoválás, pl. nagyobb méretű
 portré, amin közel fényképhű fény-árnyék hatásokat, sok apró részletet kell reprodukálni elég szöszölős meló, ezért tovább tart időben megcsinálni. mint mondjuk egy ugyanolyan méretű tribal tetoválást.)
-Bőrtípus. (Vannak olyan bőrtípusok, melyekre elve nehezebb dolgozni, például vastagabb a bőr felső rétege, amibe a festéket kell juttatni, vagy ellenkezőleg, sokkal vékonyabb, így sokkal több felszín közeli hajszálér van, amitől jobban kivérzik tetoválás közben a bőrfelület.)
-Takarások. Amennyiben takarásról van szó (ezeket szinte minden esetben lézeres kezelések után szoktuk elkezdeni, miután megfelelő mértékben elhalványodott), előfordulhat, hogy egy-egy részlet kilátszik az új minta alól, ebben az esetben szükség lehet további alkalomra, hogy elfedjük ezeket a részleteket is.
-JAVÍTÁS. Saját munkáink javítását INGYENESEN csináljuk, abban az esetben, amennyiben egy hónapon belül jelentkeztek, hogy valahol esetleg kijött a festék, vagy nem megfelelő kezelésből adódóan lett vele valami probléma.

Tetoválás utókezelése:

A frissen elkészült tetoválást szalonunkban kezeljük, lefóliázzuk, a tetováló pedig részletesen tájékoztat a tetoválás utókezeléséről, amit továbbiakban Neked kell elvégezned. A tetoválás akkor van kész, amikor teljesen legyógyult! A végeredményt nagyban befolyásolja a helyes kezelés, ezért mindenképpen figyelj a friss, gyógyulás alatt lévő tetoválásodra és tartsd be az alábbiakat!

Amire az ápoláshoz szükséged lesz:

 • Tetoválás utókezelő krém, pl. Bepanthen
 • Antibakteriális szappan, vagy babatörlő kendő (FIGYELEM! Clarasept szappant NE HASZNÁLJ!)
 • Konyhai papírtörlő (lehetőleg strapabíró és puha, pl. Zewa) -háztartási fólia (folpack – a tetoválás lefedéséhez)
 • Ragtapasz (a fólia rögzítéséhez)

A Tetoválás kezelésének lépései, időtartama:

Az első 3 napban a tetoválás kezelése különösen fontos, ez idő alatt a tetoválást fólia alatt kell tartani, 3-4 óránként pedig elvégezni az alábbiakat:
 • A fóliát vedd le, majd a tetovált területet finoman, áztatás nélkül mosd le antibakteriális szappannal és langyos vízzel
 • Papírtörlővel finoman itasd le a vizet, vagy hagyd megszáradni
 • Vékony (!) rétegben kend be Bepanthen krémmel, és fóliázás előtt kb. 10 percig pihentesd a tetoválást (így lesz ideje a krémnek felszívódni)
 • Tiszta, új fóliával fedd le a tetoválást – a széleken hagyj plusz helyet – majd ragaszd le a fólia széleit
A fenti lépések ismétlése kb. 3-4 óránként Éjszaka nem kell felkelni a csere miatt, elegendő reggel elvégezni a kezelést.
Kisebb minták esetén 2 nap fóliázás is elegendő lehet, a lényeg, hogy ne kerüljön bele kosz, baktérium stb.

A 3. nap után:

A fólia használatát mindenképpen el kell hagyni. Még kb. 7 napig – fóliázás nélkül- folytatni a kezelést.

A 10. naptól

Ápolás zsíros testápoló krémmel, hogy ne száradjon ki a bőr. a 10. naptól Bepanthen, vagy más panthenol tartalmú hámosító krém használata már nem szükséges. Ne használj Bepanthen Plus és Neogranormon, vagy más, fertőtlenítőt is tartalmazó krémeket, mert ezek fakíthaják a tetoválást! A krémet csak vékonyan szabad felkenni, mert a sok krém eláztatja a tetoválást! Bepanthen krém, amire szükséged lesz, nem pedig kenőcs (utóbbi a babapopsira megy).

Ami kifejezetten TILOS a gyógyulás során:

 •  a tetoválás áztatása (zuhanyozni persze szabad)
 •  napozás, szoláriumozás, barnító krémek használata
 • –kaparás, vakargatás stb. – a kialakuló vékony varr leszedegetése
 •  bármilyen fürdőzés a friss sebbel (tó, kerti medence, uszoda stb. használata egyaránt tilos!)

Pro Tipp:

ha valamelyik haverod vagy ismerősöd mindenféle csodaszereket a ajánl (vazelin, különféle csodaszerek, tehénnyál, ilyesmik…), ne halgass rá, inkább kérdezd meg a tetoválód, mielőtt eltérnél a bevált módszertől. Vannak jó alternatívák, de egyeztess a stúdióban mielőtt használnád.
-Pihend ki magad, mielőtt tetováltatni jössz, ha van rá lehetőséged. Fáradtan kevesebb ideig fogod bírni a fájdalmat, és jobban is fog fájni.
-Ha a tetoválandó terület a testeden szőrös, a tetoválód jó néven fogja venni, ha leberotválod, amennyiben általad is elérhető területen van.
-Ruházatod legyen laza és kényelmes, főleg abban az esetben, ha esetleg le kellene venni. Váltóruhát is hozhatsz, ha a helyzet megkívánja.
-Egyél mielőtt jössz, ez segít a vércukorszint szinten tartsában, jobban fogod bírni a beavatkozást.
-Hozhatsz magaddal üdítőt, rágcsálnivalót, de kollégáink az üzletben is biztosítanak neked INGYEN. Kávét annyit kérhetsz, amennyi beléd fér. 🙂
-Hozhatsz magaddal valamit, amivel el tudod magad foglalni, ha hosszab ideig tart a tetoválás. Könyv, zenehallgatás, bármi ilyesmi…