loading1
loading2

TETOVÁLÁSOK TERVEZÉSE

Egyedi elképzelések, személyre szabott grafikák tervezése
Ha van egy jó ötleted, tetoválóink , akik képzett grafikusok, megtervezik neked személyre szabott tetoválás mintádat. Amennyiben már megvan a konkrét kép, amit szeretnél, csak némi változtatást eszközölnél rajta, küldd el nekünk és írd le mit szeretnél változtatni rajta.
A tervezés viszont mindenképp egy személyes konzultációt igényel, amennyiben bonyolultabb, komplexebb mintárólról van szó. Mielőtt nekiállunk a tervezésnek, a következő információkra van szükségünk:
– Hová és mekkorában szeretnéd a tetoválást?
-Mit szeretnél, hogy ábrázoljon és milyen stílusban?   Itt konkrét képeket, részleteket  lehet megadni és a tetoválás stílusát is meg lehet határozni . (pl. Joker-porté színes realista stílusban,  fekete-fehér Giger-féle biomechanika, színes rózsa vízfestékes hatással, stb…
-Van-e valami különleges kívánsádod?  Például tartalmazzon a tetoválás egy kis elrejtett motívumot, vagy egy évszámot, ami utal valakire , aki fontos neked.

TETOVÁLÁSOK KIVITELEZÉSE

Fájdalomcsillapítással
Stúdiónkban a tetoválásokat képzett képzett tetoválóművészek végzik, a szakmai, művészeti és higiéniai szempontok maximális betartásával. Több éves tapasztalatuk garantálja a minőséget, Bem Tomi 5 éve, Horváth Józsi 15 éve tetovál.
Az elkészült tetoválásokra garanciát vállalunk. Egy hónapon belül ingyenesen vállaljuk a javítást, amennyiben az esetleges hiba nem a gondatlan utókezelésből adódik.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS

Lehetőség van fájdalomcsillapító készítmények használatára, amennyiben túl fájdalmas lenne a folyamat. Általában Lidocain tartalmú kenőcsöket használunk, de használatuk előtt mindenképp meg kell bizonyosodni, hogy nincs e Lidocain-érzékenysége a vendégnek. Külön ára ennek a szolgáltatásnak nincs, de a kenőcs behatási ideje beleszámít a tetoválás óradíjába.

Van egy elrontott, megunt vagy régi, kikopott tetoválásod, amit szeretnél felújítani?
Stúdiónkban lehetőség van, hogy felújíttasd tetoválásod, és az olyan legyen, mint újkorában.
Általában ez abból áll, hogy újra feltöltjük színekkel a kikopott részeket, kiegészítjük, ha hiányos volt a
kompozíció, valamint újrahúzzuk az életlen vonalakat.
Amennyiben le szeretnéd takartatni megunt, vagy javíthatatlan tetoválásod, arra is lehetőség van,
viszont ez már kicsit bonyolultabb folyamat.
Mindenképp személyes egyeztetés szüksége, hiszen ebben az esetben már nem mindegy, milyen minta kerül a régire. Általában nagyobb és színes
mintával lehet takarni, de itt már nem mindegy mit ábrázol a kép.
Az esetek többségében valamilyen sötétebb, színes képről van szó.
Ha szabadabban szeretnél képet választani amivel letakarjuk a régit, mindenképp ajánlott, hogy a régi tetováláson néhányszor lézeres kezelést végezzünk, miáltal elhalványul annyira, hogy a sötétebb részei nem zavarják a rá kerülő új motívumot. Mindkét esetben szükséges személyes konzultáció, hiszen közös célunk, hogy többet ne kerüljön sor hasonló beavatkozásra. Tetoválóink minden felmerülő kérdésben segítenek.
Amennyiben egy tetoválás annyira el van rontva, hogy már egyáltalán nem szeretnéd felújítani sem
de másikat sem szeretnél helyette, lehetőséged van a tetoválás teljes eltávolítására.
Az eltávolítást a
legmodernebb lézeres technológiával végezzük. Bővebben a Lézeres Tetoválás Eltávolítás menüpont alatt olvashatsz róla.