loading1
loading2
alt

Horváth József

Avalon Tattoo alapító, Tetováló művész

Sziasztok!

Horváth Józsi vagyok, az Avalon Tattoo tulajdonosa és tetoválója. 43 éves vagyok, két kis gyermekem van, Enikő és Dorián, 7 és 4 évesek.

A Szegedi Tudományegyetemen  tanultam rajzot és grafikát, később grafikusként és illusztrátorként dolgoztam, főleg szabadúszóként, valamint concept design-nal is foglalkoztam egy ideig számítógépes játékokhoz. Jelenleg 15 éve foglalkozom tetoválással.

Kedvenc témáim a fantasy és a science-fiction, horror valamint hasonló műfajok, mind ábrázoló művészetben, mind egyéb médiában (filmek, képregények, játékok, stb.). Már kisgyerekként is hasonló dolgok foglalkoztattak, de kb. az első Magyarországon megjelent képregények és az első Csillagok Háborúja film döntötte el, hogy geek leszek, bár akkor még nem is létezett ez a fogalom. Azért maradtam a tetoválásnál, mert ezen belül nagyon sokszor találkozom hasonló témákkal, valamint egy változatos, műfaj, amit nem igazán lehet megunni.

Tetováláson belül szinte bármilyen stílusban otthon vagyok, de a realista stílus áll hozzám a legközelebb, színes és fekete-fehér egyaránt.

AJÁNLATOT KÉREK

alt

Bem Tomi

Tetováló művész

Bem  Tamásnak hívnak. Gyerekkorom óta rajongok a művészetek iránt. 2016 óta foglalkozom tetoválással, előtte művészeti tanulmányaim Szabadkán majd  Szegeden végeztem.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, megújulást. Munkám során igyekszem a legnagyobb precizitással elkészíteni a mintákat, hogy a vendégem mindig 100%-ban elégedett lehessen!

Főleg fekete-fehér illusztratív stílusban dolgozom, különösen szeretem a filmek, képregények univerzumát.

AJÁNLATOT KÉREK